petijago_rz_bemutatn_tap.jpg
A kutyaiskola 1999 óta folyamatosan működik . Az évek során kialakult egy törzsgárda, akik sokat segítettek az iskola munkájában Közülük csak néhány nevet említenék :
Derbák József , Kupcsik Nóra , Molnár Dániel, Barancsi Emese
Molnár Péter ( vizsgázott őrző-védő segéd )
Vass Andor (vizsgázott őrző-védő  segéd )

picture3.jpgDSC08690.jpg

Kiképzés az év minden szakában (egész télen és egész nyáron). Bármely fajtájú illetve keverék kutyájukkal bizalommal fordulhatnak hozzánk. Humánus módszerekkel (jutalomfalat, labda, egyéb motivációs eszközök) taníthatják kedvenceiket alapengedelmességre, biztonságos utcai közlekedésre, ügyességi és őrző-védő gyakorlatokra.

luckydog_026.jpg

Az őrző-védő munkában a kiképzősegédnek van óriási szerepe, ő veszi fel a védőkart és a védőnadrágot. Szaktudása elengedhetetlen, rajta múlik, hogy az adott kutya elsajátítja-e pl. a házőrzés alapjait vagy a munkavizsga anyagát .  Nagy jelentősége van szakmai felkészültségének, hiszen az őrző-védő képzésben nagyon gyorsan kell döntéseket hozni, egy rossz mozdulattal meglehetősen nagy károkat lehet okozni a kutyában, ami hosszú hónapok munkáját teheti tönkre, és csak hosszú hónapok alatt lehet esetlegesen helyrehozni.

Lehetőséget nyújtunk az engedelmességi (BH) vizsgára való felkészülésre is egészen akár a munkavizsgáig, de praktikus tanácsokkal igyekszünk segíteni a gazdik mindennapi együttélését a kutyával, hogy a séták, kirándulások minél biztonságosabbak, minél komfortosabbak legyenek a kutya és a gazdi számára egyaránt. Nálunk megtanulhatják a kulturált kutyatartás alapjait, célunk , hogy minél több jól nevelt, szófogadó, engedelmes kutya legyen Miskolcon és környékén , hiszen egy fegyelmezett, jól szocializált  kutya példamutató viselkedése alapján  sokkal jobb kép alakulhat ki a jövőben  az egész kutyás társadalomról .
Mottó :  kutya nélkül élni lehet, de nem érdemes .

Vizsgalehetőség tavasszal és ősszel saját pályán !

Az iskola  díszabása : Egyszeri belépési díj 4500.- Ft
Havi tagdíj              8000.- Ft
Második kutya           Egyszeri belépési díj 3500.- Ft
Havi tagdíj             6500.- Ft
Őrző-védő alkalmanként           1000.-  Ft